по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“ на Национален Фонд Култура.


 • 7 ключа с осем авторски програми за езиково обучение
  Сугестопедична къща „Седем ключа“ приключи дейностите по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, финансирана от НФК. В рамките на една година бяха изпълнени редица дейности с обща цел – възстановяване и развитие на организацията, чрез изпълнение на културни, образователни и социално значими дейности на основата на сугестопедичното изкуство. По-важните резултати от реализацията … Read more
 • Разговорни програми и бизнес английски
  В рамките на два дни през месец ноември се проведоха срещи за представяне на новите разговорни програми English Therapy и Small Talk и авторските програми по бизнес английски. Разработването на учебните програми, както и тяхното популяризиране са част от дейностите по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, финансирана от НФК.
 • Творчески обмен
  В рамките на два дни през месец септември се проведоха две срещи за представяне на новите авторски програми по английски език за покриване на ниво. Разработването на авторските програми и обученията, базирани на тях, е основано на принципа на интердисциплинарността. По своята същност сугестопедията е подход, който обединява в себе си различни форми на изкуство … Read more
 • Български за украинци
  Успешно приключи обучението по български език за украинци. Инициативата е част от „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, финансирана от НФК и цели подпомагане на бежанци в процеса на интеграция и свободна комуникация на български. За целите на проекта бе разработена авторска програма за обучение по български език на украинци, бежанци от … Read more
 • Бизнес английски
  На 17 и 23 юни се проведоха срещи за творчески обмен, изследване и художествена интерпретация на текстове за учебници по бизнес английски, програми Business Club и Business Modules 1 и 2. Разработването на учебната програма е част от дейностите по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, финансирана от НФК.
 • Успешно дипломиране
  Приключи обучението на преподаватели по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, финансирана от НФК. След 7-месечно обучение към екипа на 7 ключа се присъединиха Светлана Кабанова и Яна Калайджиева. Официалното дипломиране се състоя на 25 май, в седмицата на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Новите колеги получиха … Read more
 • Срещи за обмен във Варна
  На 15 и 16 май се проведоха две срещи за творчески обмен във Варна с цел намиране и обучение на съмишленици и бъдещо откриванена филиал в района. Бяха представени авторски програми Sprouts, Blossoms и Choices.
 • Учебна програма Choices
  На 03 и 11 май се проведоха срещи за творчески обмен, изследване и художествена интерпретация на текстове за учебник по английски език Choices, ниво В2-C1. Разработването на учебната програма е част от дейностите по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, финансирана от НФК.
 • Учебна програма Blossoms
  На 21 и 29 април се проведоха срещи за творчески обмен, изследване и художествена интерпретация на текстове за учебник по английски език В1-В2 Blossoms. Разработването на учебната програма е част от дейностите по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, финансирана от НФК.
 • Учебна програма Sprouts
  На 10 и 18 март се проведоха срещи за творчески обмен, изследване и художествена интерпретация на текстове за сугестопедичен учебник по английски език, ниво А2-В1 по програма Sprouts.
 • Обучение на преподаватели
  Обучение на преподаватели по метода сугестопедия. Част от дейностите по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, финансирана от НФК.
 • График на събитията
  График на събитията по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, финансирана от НФК.
 • 7 ключа е бенефициент по програма на НФК
  Сугестопедична къща „Седем ключа“ стана бенифициент по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“, финансирана от НФК.