Интензивни онлайн курсове по английски език за възрастни

Английски онлайн

Различни нива по английски език, онлайн форма, малки групи 4-8 човека

Ако желаете да се обучавате онлайн, моля, попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с Вас.Онлайн курс

  • Описание. Специално разработени курсове за изучаване на английски език в онлайн среда. Обученията се провеждат в групи от 4 до 8 курсисти. Участниците получават достъп до виртуална класна стая, електронен учебник и учебни материали.  Всяко ниво е разделено в две части, които могат да бъдат избрани и записани самостоятелно. Изборът на подходящ курс става след консултация с преподавател и определяне на ниво. 
  • Технически изисквания. Електронно устройство и стабилна интернет връзка. Препоръчваме използването на десктоп компютър или лаптоп за постигане на най-добро взаимодействие между участниците в обучението. За качеството на звука е от значение да се използват слушалки с микрофон.
  • Удостоверение за ниво. Издаваме удостоверение след успешно завършена втора част на съответното ниво. 


Цени и отстъпки

  1. Отстъпка за ранно записване 7% важи за всички отбелязани курсове от програмата на 7 ключа при записване 15 дни преди обявената начална дата.
  2. Посочените цени включват електронен учебник и допълнителни учебни материали.
  3. Посочените цени са за групови обучения от 4 до 8 курсисти. При по-малко участници важат условията за индивидуални обучения, посочени тук.
  4. Ако не е посочено друго, отстъпката за ранно записване не се натрупва с текущи търговки промоции.
  5. Ако сте в затруднение, но имате желание да посещавате курс в 7 ключа, пишете ни и ние ще разгледаме Вашия случай индивидуално.