Сугестопедагог по английски език

Галина Спасова | Сугестопедагог по английски език
Галина Спасова

Галина е сугестопедагог по душа! 
Търси д-р Лозанов с години преди срещата им през 2010 г., която преобръща живота ѝ. Тя се отдава на едно от най-смислените занимания – да преподава с кауза, изпълвайки класната стая с любов и красотата на класическото изкуство.

Галина е филолог с 20 години опит в преподаването на английски език, 14 от които по метода Сугестопедия. Завършва ЕГ „Бертолт Брехт“ с английски език и Английска филология в СУ „Св. Климент Охридски“.  

Провежда семинари за учители и родители в България, Швеция и Норвегия. Участник и лектор е в множество конференции за образование и алтернативно обучение. Участва в „Методът“ – документален филм за Сугестопедията, 2018 г. По време на двойното си майчинство успява да се квалифицира и за Монтесори учител към педагогическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

За Галина животът е едно пътешествие в дебрите на познанието, себеопознаването, откриването на света. Нейните часове са празненство на живота тук и сега, едно очарователно преоткриване на личните си възможности, на вярата в себе си и в смисъла на пътя. Езиковите умения се разгръщат с лекота и са като „страничнен ефект“ на това „пътешествие“ по улиците на Лондон, Ню Йорк, Сидни.

Работата с деца за Галина е висше удоволствие. По тази причина, тя е разработила итензивни курсове за деца през лятото, с които да наваксат и  подсилят знанията си, натрупани през учебната година, развивайки говорните си умения и натрупвайки така необходимата за общуване лексика.

От 2010 г. Галина Спасова е сертифициран сугестопедагог към Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева”. Освен преподавател, Галя е и асистент обучител по метода Сугестопедия. Създател е на 2 авторски програми- детска и за възрастни, като развива курсове и в сътрудничество с колеги. 


График с курсове за деца
https://sevenkeys.bg/kursove/angliiski-za-detsa/


Мнения от нашите курсисти
https://sevenkeys.bg/testimonial/
https://www.facebook.com/7keys.bg/reviews/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *