Най-доброто място, където с удоволствие да научите чужд език! Прекрасно място, невероятни преподаватели-Руми-Номер 1, всеки път е интересно, полезно и забавно! Препоръчвам на 1000%. Най-добрите!

Мариана Миркова

Много красиво и уютно място, където ученето се превръща в забавление. Преподавателите се грижат да се чувствате като у дома си. Курсовете и програмите, които предлагат, са наистина ефективни и интересни. Ако търсите място, където да учите с удоволствие и да се развивате, Сугестопедичната къща Седем ключа е точно това, от което се нуждаете!

Ивайла Генчева

Сугестопедията за мен е:
Абсолютно гениална. Наука за ученето… Начин да видиш истинските си чувства и да подредиш мислите си. Нещо, което можеш да прилагаш винаги и навсякъде и помага в най-различни ситуации. По-добър начин на живот. Това, което мечтая да се случва във всяко училище и с всеки човек. Чувството, че нищо не е изгубено, че всичко ще бъде наред.

Олга Палагачева

Те са паралелен свят на умиротворение, доброта, любов и откриване. Благодаря ти Руми! Видях как се работи и раздава с любов. Няма да го забравя!

Катерина Недкова

Нямах намерение да се записвам на курс по английски. Не мислех, че имам нужда от това. Но ме поканиха да се присъедния към сугестопедичен курс за повишаване на нивото и аз не устоях на тази покана. Когато казвах на познати и приятели, че ходя на курс по английски, те възкликваха „това пък за какво ти е“. Ето и моето мнение – беше най-добрата инвестиция, която някога съм правила! Мислех, че ще ми е много трудно да посещавам часовете след работа, но се оказа, че не е така. Ценомира Димитрова е изключителен преподавател, който въпреки че бяхме уморени след работа, успяваше да ни увлече в ученето. Още след второто посещение разбрах, че този курс ми е изключително необходим, защото за последните 4 години нямаше къде да практикувам познанията си по английски. Обогатих си лексиката и си върнах доста от граматичните познания. Сугестопедичната система на преподаване на език създава среда подобна на native environment, това прави нещата лесни и естествени. Чаках с нетърпение поредните игри, чрез които ще научим много! Благодаря, Цени!“

Пламена Гетова

Страхотна атмосфера, прекрасни преподаватели! Специални благодарности на Ценомира Димитрова, която толкова ми помогна и продължава да помага, невероятен човек и професионалист! Запознах се със страхотни хора, които станаха добри приятели! Нямам търпение отново да посетя къщата!

Ава Амидеина

Аз съм Теодора Вангелова. Включих се в няколко курса по английски на 7 ключа и Руми и съм възхитена от метода на преподаване и ефективността му. Това е учене чрез преживяване. Освен това супер се забавлявахме.

Теодора Вангелова

Аз съм доктор Диляна Василева, специалист нуклеарна медицина. Препоръчвам 7 ключа – уникален метод, уникални преподаватели, в арт среда … и започваш да говориш свободно английски.

д-р Диляна Василева

Казвам се Мариела Йоцова, по образование съм математик, работя като уеб администратор. За мен курсът беше уникално преживяване. Срещнах толкова хубави хора, изключителни преподаватели и спомените ми са наистина незабравими.

Мариела Йоцова

Аз съм Пламен Кирилов, световен шампион по карате, стил Шотокан. Опитвах да науча английски по много начини, но най съм доволен от сугестопедията в 7 ключа, защото се отпуснах да говоря свободно английски.

Пламен Кирилов