Повече за сугестопедията и за дейността на 7 ключа разказа днес Руми Йохнева в рубриката „Актуално“ по радио Зорана. „Всеки може не само да научи чужд език, но и да общува спокойно и да разкрие творческия си потенциал чрез метода сугестопедия“ – сподели тя.

Как протича един курс в 7 ключа и защо езиковата школа се превръща в сбъдната мечта са само част от темите в разговора. А какви хора предпочитат да учат език в 7 ключа, ще научите от личните разкази на наши курсисти.

Не пропускайте да чуете целия разговор тук 👇🙂

❤️ Благодарим на обичаното радио Зорана за поканата и интереса към нашата работа.
❤️ Благодарим на всички курсисти, които открито и с готовност споделиха своя личен опит в ефир .


„С 10-те си пръстта на ръцете и краката потвърждавам и твърдо заявявам, че е така! 🙂Един от най-изумителните и позитивни хора, които имам честта да познавам, си ти Прекрасна и Слънчева Руми! 🙂Благодаря за всеотдайността, която ни подари и ни показа различният, забавен и достъпен начин в изучаването на език! 🙂Това е моето чудно място в София! 🙂А групата е изключително позитивна!Благодаря от сърце за всичко, което направи за всички ни! 🙂Препоръчвам много горещо, а още по-горещо препоръчвам, ако преподавател е Руми! 🙂Моят избор беше правилен! 😉

Крис Миланова, курсист

Още мнения от нашите курсисти:
https://www.facebook.com/7keys.bg/reviews/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *